Szállásfoglalás - Mecsek Vendégház - KővágószőlősMecsek Vendégház - Kővágószőlős - Kiadó vendégház a Jakab-hegy lábánál, csodálatos környezetben
logo

Szállásfoglalás

Ezen az oldalon egyszerűen lefoglalhatja szállását a vendégházunkban.

Szállást foglalni minimum 2 éjszakától lehet!
A foglalást 50% előleggel kell rendezni készpénzzel vagy átutalással, üdülési csekkel vagy Szépkártyával. Ha a vendég a lefoglalt napokat nem tölti ki és idő előtt távozik, visszatéritési díj nem jár! Kérjük, ezt vegye figyelembe a foglaláskor, illetve az előleg rendezésekor!
Köszönjük!

LEMONDÁSI FELTÉTELEK! Kérjük, ezt vegye figyelembe szállásfoglaláskor!

Érkezés előtt 30 nappal: 50%, 15 nappal: 70%, 7 nappal: 100% a téritési díj a szállás adónak.
                                                         

Rule

Helyszín: Mecsek Vendégház
Cím: 7673 Kővágószőlős, Mecsek utca 3.
Férőhelyek: 8
Leírás: A Mecsek hegy lábánál, Kővágószőlősön található kényelmes, jól felszerelt vendégházunk ideális lehetőséget nyújt mindazok számára, akik kellemes pihenésre vágynak, vagy aktív kikapcsolódási lehetőséget keresnek. A település Pécs szomszédságában fekszik, így könnyedén megközelíthető.

Rule

ONLINE FOGLALÁS, AJÁNLATKÉRÉS

Az alábbi űrlap segítségével elküldheti szállásfoglalását könnyen, gyorsan, kényelmesen.

Kérjük, hogy minden adatot adjon meg.

A FOGLALÁS MENETE:

  1. Nyissa meg a foglaltsági naptárat, nézze ki, hogy az Ön által igényelt napok szabadok e. A naptár hónapjaiban a fenti két, kék színű gombbal tud lépkedni.
  2. Töltse ki az űrlapot, megadva nevét, telefonszámát, email címét.
  3. Az "Érkezés ideje" és "Távozás ideje" mezőre kattintva előjön egy-egy naptár, melyek segítségével betudja állítani az Ön által foglalni kívánt napokat.
  4. A "Foglalás részletei" kockára kattintva a további részleteket is kérjük, hogy adja meg (felnőttek, illetve gyermekek száma, stb).
  5. A "Foglalás elküldése" gombbal elküldheti foglalási igényét. A lehető legrövidebb időn belül felveszem Önnel a kapcsolatot, hogy pontosítani tudjuk a részleteket!


FOGLALTSÁGI NAPTÁR
(A naptár megnyitásához kattintson a kockára!)